Groot nieuws!

Vanaf nu zijn we gewoon REC. Zonder Radiocentrum. Heel eenvoudig omdat we al een hele tijd meer zijn dan radio alleen. Sinds de oprichting van onze REC.academy komen alle digitale media aan bod tijdens de opleiding van onze digital storytellers. En dus laten we 'radiocentrum' vallen en gaan we gezwind verder als REC

Maar niet zonder even achterom te kijken naar 10 jaar terug:


Wat is digital storytelling?

Een digital storyteller is voor REC iemand die online creatieve en interessante verhalen vertelt in audio, video, foto en tekst.  Zij of hij focust zich op de universele vaardigheid van het vertellen van goeie verhalen. Verhalen die verrassen, boeien, ontroeren en blijven kleven, maar dan wel met de digitale middelen van onze tijd.
We hebben het netjes en duidelijk voor je uitgelegd in dit artikel.

En dus concreet?

Vanaf nu is REC een talentnetwerk voor digital storytellers. REC inspireert, traint en lanceert digital storytellers voor de digitale wereld van nu en morgen.

Onze REC.academy voor digital storytellers ontpopt in twee (2!) postgraduaten, samen met KASK School of Arts (HoGent) en Arteveldehogeschool. Bij KASK School of Arts volg je een voltijdse Engelstalige opleiding waarin je een artistiek verhaal leert vertellen met alle digitale media en tools voorhanden. Bij Arteveldehogeschool word je een professionele contentmaker of journalist met de digitale skills die je vandaag op de werkvloer nodig hebt.

Meer nieuws daarover volgt snel! Meld je hier aan om als eerste op de hoogte te blijven.


Nieuwe huisstijl

Webbureau Big Brains uit Antwerpen maakte met ons een klik, en breide een nieuwe huisstijl en website aan ons verhaal. We hopen dat ook jij onze nieuwe stijl voelt.

Gepost door op 15/03/2016

# #REC #nieuweidentiteit #digitalstorytellers

DEEL DEZE BLOGPOST

KEER TERUG NAAR OVERZICHT
Menu