Zaterdag (18/5) trekt het REC. naar het openingsmoment van De Krook. In Gent verrijst in 2015 De Krook, een bruisend knooppunt van kennis, cultuur en economie. De Krook wordt een hotspot voor co-creatie en innovatie, maar ook een trekpleister voor bewoners en bezoekers – van binnen én buiten Gent – die op zoek zijn naar inspiratie en ontspanning.

Zaterdag kan je in het Wintercircus vlak aan Vooruit al eens de sfeer gaan opsnuiven en je laten rondleiden door een gids tijdens Klaar voor De Krook. De gidsbeurten zijn gratis, maar vooraf inschrijven bij Gentinfo is noodzakelijk.

Ook het REC. krijgt in 2015 een plekje in het Centrum voor Nieuwe Media aan De Krook. Daarom sturen we nu al onze nieuwsgierige REC.reporters op pad. Zij trachten te weten te komen wat De Krook voor jou heeft betekend, èn nog zal betekenen. Want ieders toekomstvisie, dromen en ideeën over De Krook zijn meer dan welkom! Wie oude foto's, herinneringen of verhalen heeft over De Krook, wordt dan ook opgeroepen die vooral mee te brengen!

's Avonds volgt er nog een avondfeest als kers op de taart.

Over De Krook:

"De Krook is een project van de Vlaamse overheid, de Provincie Oost-Vlaanderen, de Stad Gent, het Gentse stadsontwikkelingsbedrijf AG SOB, de Universiteit Gent en iMinds. Het project omvat een nieuwe stadsbibliotheek, een ‘digitale innovatiecluster media’, het gerenoveerde Wintercircus, dat onder meer onderdak zal bieden aan het bedrijvencentrum iCubes, de Luisterpuntbibliotheek en het VIAA, en met tal van prachtige nieuwe straten, pleinen, fietsbruggen en wandelwegen langs het water." (bron: www.dewaalsekrook.be)


Wil je op de hoogte blijven van onze workshops, radionieuws en interessante vacatures? Schrijf je in voor onzenieuwsbrief, like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

  

Gepost door op 16/05/2013

# #avenuel #dekrook #gent #Wintercircus #Openingsmoment

DEEL DEZE BLOGPOST

KEER TERUG NAAR OVERZICHT
Menu