De nieuwe jongerenredactie van Limburg heeft sinds 5 december 2013 een eigen plek in Muziekodroom in Hasselt. Hun jonge mediamakers zijn intussen volop aan de slag met radio, video, foto en tekst. En intussen heeft Stoorzender alweer nieuws! 

“We komen dit voorjaar nog met een eigen jongerenprogramma op TV Limburg!”, vertelt coordinator Annelies Orye (foto). “TVL wil meer inzetten op jongeren en heeft in ons een partner gevonden om daar in 2014 echt voor te gaan.” Voor de inhoud van het programma rekent Stoorzender zowel op eigen vrijwilligers als op de studenten Journalistiek en Communicatiemanagement van Hogeschool PXL.

Annelies Orye: “We werken sinds september 2013 voor dit project ook samen metPXL en willen hun studenten de kans geven om nu al hun eerste stappen te zetten in tv­-land.”

Jong tv­-geweld gezocht!

Bij Stoorzender worden jonge mensen uitgedaagd om zelf met media/tv aan de slag te gaan en er vooral hun eigen ding mee te doen. “We merken dat veel jongeren niet helemaal tevreden zijn met het huidige media-­aanbod. Bij Stoorzender kunnen ze dat aanbod grondig ‘verstoren’. Dat ze maar bewijzen dat ze het beter kunnen!


Stoorzender zoekt dus nog een pak jong talent om mee te werken: “Zowel jongeren die voor als achter de camera willen staan, zijn welkom. Veel goesting en lef, daar zijn we naar op zoek!”

Jongeren die willen meewerken kunnen terecht op www.stoorzender.be.

Wil je op de hoogte blijven van onze workshops, radionieuws en interessante vacatures? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, like ons op Facebook en volg ons op Twitter
 

Gepost door op 16/01/2014

# #Stoorzender #TVLimburg #Video #Muziekodroom

DEEL DEZE BLOGPOST

KEER TERUG NAAR OVERZICHT
Menu