Sven De Coninck

Directeur


Sven is de stichter van REC. Als directeur is hij voornamelijk verantwoordelijk voor het algemeen en strategisch beleid, externe relaties, fondsenwerving en operationalisering van beleidsbeslissingen. Daarnaast is hij de spreekbuis van REC.

Jan D'hont

Operationeel directeur

Jan staat in voor de operationele opvolging binnen de dagelijkse werking van REC. Samen met het stafteam en de projectmedewerkers zorgt hij ervoor dat alle opdrachten en projecten vlot en kwalitatief verlopen. Daarnaast beheert Jan de financiële en zakelijke aspecten van de organisatie samen met de directeur. 

Pieter Blomme

Educatie

Pieter is opleidingscoördinator van REC. en van het postgraduaat Digital Storytelling van KASK School of Arts Hij staat ook in voor het competentiemanagement van REC. Zijn expertise ligt in audio, storytelling en podcasts.

Petra Beeckx

Educatie

Petra is verantwoordelijke voor het postgraduaat Digital Content & Journalism en kortere modules rond Digital Storytelling voor content strategen en -makers i.s.m. ArteveldeHogeschool. Ze is uiterst aanspreekbaar, behalve als ze naar podcasts, haar eigen audiocreaties, of het ruisen van de zee luistert. 

Karen Provoost

Administratie

Karen staat in voor de opvolging van alle administratie waarmee een organisatie te maken heeft. Dit bestaat o.a. uit vrijwilligersadministratie, personeelsadministratie, boekhouding, reservaties van workshops, etc...

Tim Vanhaecke

Online Redactie Chase

Tim aka dj Azer is hoofdredacteur van Chase. Daarnaast is hij bekend als resident DJ bij All Eyes On Hip Hop, organiseert hij zijn eigen party concept DEUCE DEUCE en deelde hij reeds het podium met artiesten als FKA Twigs, Dilated Peoples, Hudson Mohawke en meer…
 

Sacha Claes

Redactiecoach

Sacha is redactiecoach bij Chase in Limburg. Als afgestudeerd filmmaker is hij verder ook verantwoordelijk voor foto- en videocontent bij Chase waaronder 'Chase Verses'.

 
Menu