De Krook

De Krook wordt de hotspot voor digitale innovatie in Gent. REC krijgt daar een vaste stek en neemt een actieve rol op in de publieksactiviteiten op De Krook. 
 

UGent


REC is ontstaan en gegroeid onder de vleugels van de UGent.  Samen willen wij talent optimale kansen bieden om uit te groeien tot sterke digital storytellers. 

Vlaamse Overheid

De Vlaamse Gemeenschap ondersteunt REC al van bij het ontstaan. Chase, de talentcommunity van digital storytellers in Vlaanderen en Brussel, wordt structureel ondersteund door de afdeling Jeugd en op projectbasis vanuit de coördinatie Brussel. 

iMinds

iMinds gelooft in REC én talentvolle digital storytellers. Daarom ondersteunt iMinds de REC.academy, de digital storytellers van De Krook, en biedt hen lanceringskansen in hun eerste productie-opdrachten. 

Provincie Oost-Vlaanderen

De provincie Oost-Vlaanderen ondersteunt REC om beroepsleerlingen uit het derde en vierde middelbaar in het vak PAV (Project Algemene Vakken) mediawijzer te maken. 

Stad Hasselt

Stad Hasselt ondersteunt REC om Hasseltse en Limburgse jongeren te lanceren als digital storyteller. Chase Hasselt is dan ook een begrip in Limburg en daarbuiten.  
 

 
Menu