Hi! Ik ben Petra van REC en Arteveldehogeschool Gent. Daar rollen we in het najaar de rode loper weer uit voor een nieuwe lading postgraduaatstudenten Digital Content & Journalism. Zal ik je vertellen wat onze afgestudeerde studenten nu digitaal zoal uitspoken?  
 
 
Op deze website vind je meer informatieVal ook met je gat in de digitale boter
Eind april gooiden de 29 studenten hun hoedje in de lucht tijdens de proclamatie. De lessen, ateliers en stage zaten er al even op. Mijn mond viel open toen ik hoorde dat ze quasi allemaal een job gescoord hebben ín de digitale mediawereld of marketingsector. Gauthier bijvoorbeeld werd na slechts 2 weken solliciteren gecharmeerd door de CEO van VR-startup Nanopixel. Hij vertelt op Medium hoe hij met zijn gat in de digitale boter viel.


Wat heeft Melania Trump met het postgraduaat te maken? 
Voorbije week gooide ex-postgraduaatstudent Jana deze foto van haar agenda op Instagram: ‘Melania Trump’ in zwierige lettersZe klopte, na stage bij Chase, met al haar digital videoskills als startend freelancer bij NewsMonkey aan. Amper 2 maanden later mag ze Madame Trump shooten, was het niet dat Melania er die dag plots geen zin meer in had. Teleurstelling? “Niks geklaagd”, zegt Jana, “er zijn genoeg kansen bij NewsMonkey. Zoals de suikerstop challenge!”
 
 
Verhalen maken in AR en VR 
Ik botste op deze video over storytelling in Augmented Reality. Meteen besliste ik om ook een les AR op te nemen in het programma. Ook met Virtual Reality gaan we aan de slag. Beide media hebben digital storytellers meer te bieden dan Pokémon Go madness of een date met superster Lee Min-hoIn het postgraduaat leer je de kneepjes!
 
 
schrijf je alvast in, de plaatsen zijn beperkt!
 
Schrijf je alvast in. De plaatsen zijn beperkt.
 
Heb je nog vragen? Die beantwoord ik graag per mail of aan de telefoon. 
0486-96 68 42 | petra.beeckx@rec.be | petra.beeckx@arteveldehs.be 


 
 

 

Gepost door op 06/06/2017

# #

DEEL DEZE BLOGPOST

KEER TERUG NAAR OVERZICHT
Menu